We got to do a remake of UA

An archive of older ua2 projects without source code
Nemphis
Ghargoil 1
Ghargoil 1
Posts: 81
Joined: Sun Jun 21, 2009 8:06 am
Contact:

Re: We got to do a remake of UA

Post by Nemphis » Mon Jul 20, 2009 9:20 pm

if we make the game more space based we could use the nexus engine and i know that that is easy to mod and here is some game play footage http://www.youtube.com/watch?v=bhhnRXdNXCw

User avatar
Jake wedding
Mnosjetz
Mnosjetz
Posts: 67
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:42 am
Location: NZ
Contact:

Re: We got to do a remake of UA

Post by Jake wedding » Tue Jul 21, 2009 5:13 am

pittiy, i dont see UA as being Space based.

unless you can create ground entities?
Please hold, Your Teleportation Services Provided By TelePort. If your under attack and cant teleport
please Phone one of our Help Desks.....you are 2075.33 in que 5075

TelePort is a Branch of Telecom, all rights reserved

RingKeeper0815
Firefly
Firefly
Posts: 5
Joined: Wed May 20, 2009 5:02 pm
Contact:

Re: We got to do a remake of UA

Post by RingKeeper0815 » Mon Aug 24, 2009 3:29 pm

hey guys i gottta idea... we take modells etc from other games like supreme commander forged alliance, world of warcraft, we just need the data, and then we have to set it to ua datas.. thats it ;)

User avatar
Jake wedding
Mnosjetz
Mnosjetz
Posts: 67
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:42 am
Location: NZ
Contact:

Re: We got to do a remake of UA

Post by Jake wedding » Mon Aug 31, 2009 6:12 pm

you cant just get models from other games like that
Please hold, Your Teleportation Services Provided By TelePort. If your under attack and cant teleport
please Phone one of our Help Desks.....you are 2075.33 in que 5075

TelePort is a Branch of Telecom, all rights reserved

User avatar
Roland985
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 1336
Joined: Sat Jun 27, 2009 3:24 am
Location: Australia
Contact:

Re: We got to do a remake of UA

Post by Roland985 » Tue Sep 08, 2009 2:22 am

Imagine if you could LOL. But no you can't. the game is old and uses different formats for the model compared to the new ones. And NO, NO foot soldiers, it is what makes UA different

User avatar
Darth_Cthulhu
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 214
Joined: Wed Jan 21, 2009 8:01 pm
Location: Saint Petersburg, Russia
Contact:

Re: We got to do a remake of UA

Post by Darth_Cthulhu » Fri Sep 11, 2009 12:13 am

Lack of soldiers is explained by the game universe - no man can live outside domes, so everything is computer-controlled. If you make a game with soldiers - it would be a game in other universe. Or 100 years later after terraforming of earth :) But either way i don't think someone will risk their lives when it's possible to remotely control vehicles in this universe.
C++ developer. Failed to learn OGRE and worked in gamedev. Alcoholic and chain-smoker.

User avatar
Roland985
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 1336
Joined: Sat Jun 27, 2009 3:24 am
Location: Australia
Contact:

Re: We got to do a remake of UA

Post by Roland985 » Fri Sep 11, 2009 2:35 am

Indeed, it would

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest