Questions

For those of us who are curious and like to poke around in the game's data files and scripts as well as glitching. Caters to anything from unit/building stats to level data to telling how to glitch and stories of game errors.
AquaSide
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 26
Joined: Mon Jul 10, 2017 5:29 pm

Re: Questions

Post by AquaSide » Thu Jan 25, 2018 7:18 am

I used Xn viewer to edit the map and squadron manager.
Last edited by AquaSide on Thu Jan 25, 2018 1:16 pm, edited 2 times in total.

AquaSide
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 26
Joined: Mon Jul 10, 2017 5:29 pm

Re: Questions

Post by AquaSide » Thu Jan 25, 2018 7:20 am

Also,is there a way to add the tutorial host station (faction) into the multiplayer without removing another faction?

AquaSide
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 26
Joined: Mon Jul 10, 2017 5:29 pm

Re: Questions

Post by AquaSide » Sun Jan 28, 2018 5:57 am

Are we able to make the flaks of the host-station visible on mission briefing?

Ormu
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 850
Joined: Fri Dec 26, 2008 4:59 pm
Location: Finland

Re: Questions

Post by Ormu » Sun Jan 28, 2018 2:32 pm

AquaSide wrote:
Thu Jan 25, 2018 7:20 am
Also,is there a way to add the tutorial host station (faction) into the multiplayer without removing another faction?
It's not possible to add other factions to multiplayer. But you can use the drone host station in multiplayer if you set it to one of the allowed factions (Resistance, Ghorkovs, Taerkastens, Mykonians). Note that multiplayer maps typically use multiplayer-specific scripts for host stations which do not include the drone station. You have to either use single player scripts, modify or add new multiplayer scripts or define the vehicle in the level file.

AquaSide wrote:
Sun Jan 28, 2018 5:57 am
Are we able to make the flaks of the host-station visible on mission briefing?
I don't think so. At least I can't figure out any way to do so.
Image
Matthew Lever wrote:Take out Ormus as soon as you see them.
Not all Ormus are mine. When in doubt, please ask...

AquaSide
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 26
Joined: Mon Jul 10, 2017 5:29 pm

Re: Questions

Post by AquaSide » Mon Jan 29, 2018 4:30 pm

Ok,thanks :)
Do you know why is the limit of the flakstations of the hoststation 8 only?

User avatar
Zidane
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 173
Joined: Mon Nov 22, 2010 8:38 pm
Location: Novosibirsk, Russia

Re: Questions

Post by Zidane » Mon Jan 29, 2018 4:46 pm

It's hardcoded - fixed size array in host station object
合体! ライオカイザー

AquaSide
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 26
Joined: Mon Jul 10, 2017 5:29 pm

Re: Questions

Post by AquaSide » Tue Jan 30, 2018 7:26 am

Thanks :)

Post Reply