RELEASE MYKONIAN INVASION DIVISION [MID]

For those of us who are curious and like to poke around in the game's data files and scripts as well as glitching. Caters to anything from unit/building stats to level data to telling how to glitch and stories of game errors.
User avatar
Brachy UA FREAK
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 1035
Joined: Tue Jul 08, 2008 6:23 pm
Location: Austria or next to a Parasite

Re: RELEASE MYKONIAN INVASION DIVISION [MID]

Postby Brachy UA FREAK » Sun Mar 05, 2017 2:40 pm

Glad you people enjoy my mod :)

Did anyone actually finish it?
GET YOUR HANDS OFF FROM THAT PARASITE!
Or
I LL QUADDA YOU

Image
Image

Myko Mod [MID] back alive after long hiatus!

User avatar
CuSToM_94
Speedy
Speedy
Posts: 198
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: RELEASE MYKONIAN INVASION DIVISION [MID]

Postby CuSToM_94 » Sat Mar 18, 2017 8:45 am

Brachy UA FREAK wrote:Glad you people enjoy my mod :)

Did anyone actually finish it?


Nope, I lost all my progress on windows 10 installation :(
I don't have time to play UA these days. Not even chatting on game ranger :S
Image

User avatar
Brachy UA FREAK
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 1035
Joined: Tue Jul 08, 2008 6:23 pm
Location: Austria or next to a Parasite

Re: RELEASE MYKONIAN INVASION DIVISION [MID]

Postby Brachy UA FREAK » Mon Jun 05, 2017 10:00 am

Well I laos have troubles with UA on win 10 :D :(
GET YOUR HANDS OFF FROM THAT PARASITE!
Or
I LL QUADDA YOU

Image
Image

Myko Mod [MID] back alive after long hiatus!

User avatar
CuSToM_94
Speedy
Speedy
Posts: 198
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: RELEASE MYKONIAN INVASION DIVISION [MID]

Postby CuSToM_94 » Mon Jun 05, 2017 5:20 pm

Brachy UA FREAK wrote:Well I laos have troubles with UA on win 10 :D :(

Use UA_Source made by zidane, no networking though
Image

User avatar
CuSToM_94
Speedy
Speedy
Posts: 198
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: RELEASE MYKONIAN INVASION DIVISION [MID]

Postby CuSToM_94 » Sun Jun 11, 2017 1:44 pm

Almost there, I skipped Hijnom-Broselsmund "Great Confusion" since I still can't figure out a way for it

Image
Image


Return to “Modding, Game Data, & Glitches”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest