UA PORTS (routers etc.)

For those looking for a more casual game, or wanting to chat after a game.
User avatar
Fra6160
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 337
Joined: Sun Jun 29, 2008 12:56 pm
Location: Italy

UA PORTS (routers etc.)

Post by Fra6160 » Sun Jun 29, 2008 1:30 pm

Finally I've discovered which are the ports for UA to be unlocked! This is usefull for routers and other modems that need to have some open doors so that some games (like UA) may work.

Here they are:

External Port Start - External Port end - Protocol
- 47624 - 47624 - TCP
- 6073 - 6073 - TCP
- 2300 - 2400 - TCP
- 2300 - 2400 - UDP


Make sure that UA.exe (in the firewall) has in its little box the "v" sign (unlocked).
THE FALL OF SDU MOD WORKS IN PROGRESS (16%) - STOPPED - ABANDONED

Download it here: http://www.gamefront.com/files/20703518 ... a+Demo.rar


Image

User avatar
Brachy UA FREAK
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 1043
Joined: Tue Jul 08, 2008 6:23 pm
Location: Austria or next to a Parasite

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by Brachy UA FREAK » Sat Aug 02, 2008 9:52 am

coooooooooooooooooool ty
GET YOUR HANDS OFF FROM THAT PARASITE!
Or
I LL QUADDA YOU

://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/MykoniansUB1.png
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/X01-Quadda.gif

Myko Mod [MID] back alive after long hiatus!

User avatar
Alfa
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 547
Joined: Sat Jul 26, 2008 10:06 am
Location: Riihimäki, Southern-Finland, Finland
Contact:

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by Alfa » Sun Aug 03, 2008 12:47 pm

Great! I just have a slight problem: my idiot ISP doesent know my router admin access info!
://i242.photobucket.com/albums/ff34/AlfaGoon/GIMP/cannabitchsig.gif?t=1226184091[/img]

User avatar
Alfa
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 547
Joined: Sat Jul 26, 2008 10:06 am
Location: Riihimäki, Southern-Finland, Finland
Contact:

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by Alfa » Sun Aug 24, 2008 10:11 am

I forwarded my ports on my new network. It's mega fast, too. 8 mbps.
://i242.photobucket.com/albums/ff34/AlfaGoon/GIMP/cannabitchsig.gif?t=1226184091[/img]

User avatar
Happy_Hereford
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 343
Joined: Fri Jul 18, 2008 8:45 am
Location: Hell on Earth

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by Happy_Hereford » Mon Aug 25, 2008 5:47 am

Woah. My modem is like 27/kbs, 30 if I get lucky.
Image

Ladies and gentlemen, HEATHER MORRIS

User avatar
Alfa
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 547
Joined: Sat Jul 26, 2008 10:06 am
Location: Riihimäki, Southern-Finland, Finland
Contact:

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by Alfa » Mon Aug 25, 2008 11:11 am

Happy_Hereford wrote:Woah. My modem is like 27/kbs, 30 if I get lucky.
Yeah and the funny thing is, my ISP only allows a 1 mbps speed on this. I gently caress around with my router and now its 8 times faster than what its allowed. :V
://i242.photobucket.com/albums/ff34/AlfaGoon/GIMP/cannabitchsig.gif?t=1226184091[/img]

O Y ME
Emperor of the Mykonians (Veteran)
Emperor of the Mykonians (Veteran)
Posts: 227
Joined: Sat Jun 28, 2008 1:14 am
Location: U.S. Texas

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by O Y ME » Mon Aug 25, 2008 5:21 pm

I haven't bothered around with this since UA already works fine for me online. But since this seems to be working for everybody, I'll just go ahead and sticky it.
National martial law is finally here.
Image

User avatar
ViR
Firefly
Firefly
Posts: 11
Joined: Mon Jun 08, 2009 11:54 am
Location: Quebec

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by ViR » Tue Jul 07, 2009 4:45 am

There is a link to help everyone to open some ports. There a list with ports for a lot of games, like AOE ;) .
http://portforward.com/
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/GhorkovUB2.png
*-----------------My life is fighting to the end------------------*
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/GhorkovUB1.png
--------------------------ViR===>Hero---------------------------
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/Tien-Ying7.png

User avatar
superbob1998
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Posts: 397
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:34 pm
Location: Illinois, United States
Contact:

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by superbob1998 » Mon Jan 03, 2011 2:41 am

Oh, I am wondering how to successfully do this.

Also, Is it possible to play each other a game even with bad Ping?
Image

://i1221.photobucket.com/albums/dd472/superbob1998/GhorkovBanner.jpg[/img]
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
MS Paint skills are off the charts.

User avatar
Thomas Fredson
Emperor of the Mykonians (Veteran)
Emperor of the Mykonians (Veteran)
Posts: 573
Joined: Sun Feb 22, 2009 8:22 pm
Location: France
Contact:

Re: UA PORTS (routers etc.)

Post by Thomas Fredson » Mon Jan 03, 2011 2:49 am

It possible but you'll lag as hell, and you'll be beaming across the map...
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/MykoniansUB1.png[/img]
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/MykoniansUB2.png[/img]
://i163.photobucket.com/albums/t318/Al-Khabir/UrbanAssaultSig4.gif[/img]

Also administrator of UAFr Board

The Big Mistake album in progress! (ABORTED)

Post Reply