Play more than 4 players?

For those looking for a more casual game, or wanting to chat after a game.
Post Reply
User avatar
CuSToM_94
Dragonfly
Dragonfly
Posts: 208
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Play more than 4 players?

Post by CuSToM_94 » Thu Jan 05, 2012 11:35 am

Hi guys

like the topic said

is it possible to play more than 4 players in UA online

like playing with 2 Resistance VS 2 Ghorkovs VS 2 Taerkastens ?

I think it would be epic battle

if there is no way to play more than 4 players

well it be possible to play 2 Vs 2 like 2 Mykonians VS 2 Ghorkovs
Image

Ormu
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 859
Joined: Fri Dec 26, 2008 4:59 pm
Location: Finland

Re: Play more than 4 players?

Post by Ormu » Thu Jan 05, 2012 11:55 am

CuSToM_94 wrote:is it possible to play more than 4 players in UA online
Nope, that's not possible. UA only supports 1, 2, 3 and 4 players in multiplayer mode.
if there is no way to play more than 4 players

well it be possible to play 2 Vs 2 like 2 Mykonians VS 2 Ghorkovs
I think this is not possible either. Theoretically, there is an extremely glitchy way to play like that but it requires heavy modding and probably doesn't work very well at all.

viewtopic.php?f=23&t=707&p=8259
Image
Matthew Lever wrote:Take out Ormus as soon as you see them.
Not all Ormus are mine. When in doubt, please ask...

User avatar
CuSToM_94
Dragonfly
Dragonfly
Posts: 208
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: Play more than 4 players?

Post by CuSToM_94 » Thu Jan 05, 2012 12:14 pm

that's bad news ( i was looking forward for such a thing ) :(
Image

User avatar
CuSToM_94
Dragonfly
Dragonfly
Posts: 208
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: Play more than 4 players?

Post by CuSToM_94 » Thu Jan 05, 2012 6:10 pm

what about playing 2 vs 2 without the need for modding
like putting some rules before starting the game and play like this
Mykonians & Ghorkovs united VS Resistance & Taerkastens united
i know it well be little bit hard for something like this but it's not impossible
you arrange that with players in your Gameranger room and play (am I wrong?)
Image

User avatar
Brachy UA FREAK
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 1043
Joined: Tue Jul 08, 2008 6:23 pm
Location: Austria or next to a Parasite

Re: Play more than 4 players?

Post by Brachy UA FREAK » Thu Jan 05, 2012 6:35 pm

might be interessting but hard to handle...
and hard to balance, because maknig 2 euqaul good teams can be really really hard
GET YOUR HANDS OFF FROM THAT PARASITE!
Or
I LL QUADDA YOU

://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/MykoniansUB1.png
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/X01-Quadda.gif

Myko Mod [MID] back alive after long hiatus!

Sandremo
Zeppelin
Zeppelin
Posts: 35
Joined: Wed Jan 04, 2012 9:57 pm
Location: Finland

Re: Play more than 4 players?

Post by Sandremo » Thu Jan 05, 2012 7:08 pm

Guess it comes down to the matter how good the players are in UA. :D

User avatar
CuSToM_94
Dragonfly
Dragonfly
Posts: 208
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: Play more than 4 players?

Post by CuSToM_94 » Thu Jan 05, 2012 7:17 pm

is there anyone excited to try it ؟
Image

cyberjoel
Firefly
Firefly
Posts: 4
Joined: Sun Mar 04, 2012 7:16 pm

Re: Play more than 4 players?

Post by cyberjoel » Sun Mar 04, 2012 11:37 pm

It requires recoding of the games base code under the multiplayer section. Since each faction has a number labled for the players it is possible to add a number to that. But you also have to link that extra faction to all the methods needed to make the player playable.

Basically if i can get into UAs base code i might be able to get it working. Eventually.

Post Reply