WE HAVE MOVED BACK TO NewHosting!

Mandatory reading. This forum contains the rules and regulations and announcements about any changes to the forums or site. Only the staff may create threads, but anyone else can reply to discuss.
User avatar
Brachy UA FREAK
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 1042
Joined: Tue Jul 08, 2008 6:23 pm
Location: Austria or next to a Parasite

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by Brachy UA FREAK » Sun Nov 16, 2014 8:01 pm

i like that
GET YOUR HANDS OFF FROM THAT PARASITE!
Or
I LL QUADDA YOU

://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/MykoniansUB1.png
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/X01-Quadda.gif

Myko Mod [MID] back alive after long hiatus!

Ormu
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 833
Joined: Fri Dec 26, 2008 4:59 pm
Location: Finland

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by Ormu » Sun Jul 17, 2016 9:04 am

GoldStar611 wrote:I thought I would never find it...

It's available, just not linked

memberlist.php?mode=ranks

I'll see about getting it put back but it will likely disappear after another update
Looks like this doesn't work anymore.
Image
Matthew Lever wrote:Take out Ormus as soon as you see them.
UA community Discord channel: https://discord.gg/7H4dFQH
Not all Ormus are mine. When in doubt, please ask...

GoldStar611
BlackSect Creator
BlackSect Creator
Posts: 843
Joined: Sun Dec 02, 2007 1:16 am
Location: USA
Contact:

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by GoldStar611 » Tue Jul 19, 2016 3:40 am

Yes, we lost the custom ranks plugin when I upgraded to phpBB 3.something I believe.

I don't currently have time to hack up a solution to make the old one work..

If anyone knows of a good rank plugin I'll be happy to see if it will work for us...
Image
Image

User avatar
CuSToM_94
Dragonfly
Dragonfly
Posts: 200
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by CuSToM_94 » Sun Oct 02, 2016 8:37 pm

What's wrong with NetFirms? The forum is getting down very often lately
Image

Ormu
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 833
Joined: Fri Dec 26, 2008 4:59 pm
Location: Finland

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by Ormu » Mon Oct 03, 2016 4:20 pm

CuSToM_94 wrote:What's wrong with NetFirms? The forum is getting down very often lately
GoldStar611 might give a better answer but I suppose they've installed system updates that break compatibility with the forum software.
Image
Matthew Lever wrote:Take out Ormus as soon as you see them.
UA community Discord channel: https://discord.gg/7H4dFQH
Not all Ormus are mine. When in doubt, please ask...

GoldStar611
BlackSect Creator
BlackSect Creator
Posts: 843
Joined: Sun Dec 02, 2007 1:16 am
Location: USA
Contact:

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by GoldStar611 » Tue Oct 04, 2016 2:59 am

CuSToM_94 wrote:What's wrong with NetFirms? The forum is getting down very often lately
What type of message are you seeing and how often is often?

We were recently down for a few days because I had a 4GB complete forum backup file that they didnt like. They ended up deleting it and restoring the forums before I had a chance to download the whole thing.
Image
Image

User avatar
CuSToM_94
Dragonfly
Dragonfly
Posts: 200
Joined: Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by CuSToM_94 » Tue Oct 04, 2016 4:43 am

GoldStar611 wrote:
What type of message are you seeing and how often is often?
Like 2 or 3 times in less than 2 weeks ..
I Don't remember the error message .. I'll post a screenshot when I get it again
Image

GoldStar611
BlackSect Creator
BlackSect Creator
Posts: 843
Joined: Sun Dec 02, 2007 1:16 am
Location: USA
Contact:

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by GoldStar611 » Thu Oct 20, 2016 11:50 pm

The site was down for 3 days because I did not receive any notification from Netfirms that they suspended the account. The believed there was infected phpbb files. The issue was been resolved.
Image
Image

Samsah
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 8
Joined: Sat Jan 11, 2014 11:17 am
Location: Finland
Contact:

Re: WE HAVE MOVED BACK TO NETFIRMS!

Post by Samsah » Tue Nov 08, 2016 11:12 am

GoldStar611 wrote:The site was down for 3 days because I did not receive any notification from Netfirms that they suspended the account. The believed there was infected phpbb files. The issue was been resolved.
Lovely service :mrgreen:

Post Reply