I need something....

Do you have any feedback for us? Are you looking for a file that you think we should post? Please don't hesitate to tell us about it!
Post Reply
User avatar
superbob1998
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Posts: 397
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:34 pm
Location: Illinois, United States
Contact:

I need something....

Post by superbob1998 » Thu Dec 30, 2010 6:30 am

Okay, my Urban Assault Copy does not have the ability to show any multiplayer connections when I click it.

No Multiplayer Type Connections are even shown.

I am wondering if anyone has made a patch for that type of problem or if anyone can create a patch for that.

Also, has anyone figured out why it does not show that? :?:

Could someone please reply.





P.S. I am sorry for a few posts that seems to be about the same problem, but this one is different.
Image

://i1221.photobucket.com/albums/dd472/superbob1998/GhorkovBanner.jpg[/img]
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
MS Paint skills are off the charts.

User avatar
Inner Loop
Turantul 1 (Veteran)
Turantul 1 (Veteran)
Posts: 355
Joined: Sat Jun 05, 2010 6:57 pm

Re: I need something....

Post by Inner Loop » Thu Dec 30, 2010 12:20 pm

Re-install UA?

It's probably caused by the moddings you did/installed. I'm having the same issue.

User avatar
superbob1998
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Posts: 397
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:34 pm
Location: Illinois, United States
Contact:

Re: I need something....

Post by superbob1998 » Thu Dec 30, 2010 7:45 pm

Oh, I haven't added any mods, I think that it is just a problem with my copy of a copy of the original. :)
Image

://i1221.photobucket.com/albums/dd472/superbob1998/GhorkovBanner.jpg[/img]
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
MS Paint skills are off the charts.

User avatar
superbob1998
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Turantul 2 Skorpio (Global Moderator)
Posts: 397
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:34 pm
Location: Illinois, United States
Contact:

Re: I need something....

Post by superbob1998 » Wed Jun 08, 2011 7:53 am

Ahh.... Long ago post, I sort of solved the problem.

I changed the compatibility settings. :P

But I have Windows 7 which kind of sucks, with Urban Assault.
Image

://i1221.photobucket.com/albums/dd472/superbob1998/GhorkovBanner.jpg[/img]
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
MS Paint skills are off the charts.

User avatar
MarcOlle
Bugged Ostwind?
Bugged Ostwind?
Posts: 542
Joined: Fri Apr 09, 2010 8:48 pm
Location: Brazil
Contact:

Re: I need something....

Post by MarcOlle » Sat Jun 18, 2011 11:11 pm

It isn't working with GameRanger, also?
Trying to do a comeback...
://i529.photobucket.com/albums/dd333/pete_kaboom/SulgogarsUB2.png[/img]
Image
________________________________________________________________________________________
Fra6160 at 29/Apr/2009 wrote:In 2011 we'll discover the plasma creation :D
And still we have not discovered the plasma creation...

Post Reply